Viser 1 til 8 av 8 ressurser.
Foto: Vince Fleming / Unsplash Digital veileder - StalkingDenne veilederen er rettet mot enkeltpersoner som opplever stalking, personer som er bekymret for noen i en slik situasjon, fagpersoner som jobber med stalkingssaker, samt alle som ønsker en dypere forståelse av fenomenet. Målet med veilederen er å øke kunnskapen om stalking – hva det innebærer, hvem som rammes og hvordan, hvem er utøvere, og hvor man kan søke hjelp.
- Doavisa
Doavisa er for elever på ungdomsskole, videregående og voksenopplæring. Følelser, forelskelse, kropp, seksualitet og grensesetting er tema det kan være vanskelig å snakke om. En løsning er å gi ungdommen svar – på do.
Foto: Lightfield Studios / Adobe Stock CRPD for kommunale rådPå denne ressurssiden har likestillingssenteret KUN og Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) Trøndelag samlet verktøy og informasjon for deg som sitter i et kommunalt råd og som ønsker å lære mer om Konvensjonen for rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne(CRPD). Her finner du tips og råd til hvordan dere kan bruke CRPD i rådsarbeidet.
- Funker for meg
«Funker for meg» utforsker hvordan arbeidslivet kan bli mer inkluderende for personer med funksjonsvariasjoner. Dette er ikke bare et prosjekt, det er et skritt mot et mer rettferdig og tilgjengelig samfunn.
- Rasismeveileder.no
Digital veileder for håndtering av rasisme skal bidra til kunnskap om rasisme og diskriminering på bakgrunn av etnisitet, religion og/eller livssyn. Den skal gi informasjon om hvilke rettigheter man har og hvor man kan henvende seg for hjelp dersom man blir utsatt for eller vitne til denne type rasisme og diskriminering.
- Kjenn oss
Kompetanseheving om nasjonale minoriteter og urfolk i Norge
Foto: Jacob Lund / Adobe Stock Eldre og seksuell helseEn nasjonal kompetansehevingsplattform for å bedre den seksuelle helsen hos 60+-befolkningen. Målgrupper for denne ressurssiden er eldre og helsepersonell som møter eldre.
Foto: Thea Jacobsen LikestillingspoddenLikestillingspodden ønsker å bidra til økt kunnskap om likestilling i Norge. En viktig del av dette er å lære av historien, sette søkelyset på dagsaktuelle likestillingstemaer og omsette store temaer til praktisk handling. Du finner Likestillingspodden på de fleste podcastplatformer som feks. Anchor, Apple Podcasts, Spotify, Overcast, Pocket Casts og RadioPublic.