Gå til hovedinnhold

Ansatt

Ada Klubben

Viser 1 til 4 av 4 prosjekter.

  • En hånd holder et par brune, slitte herresko med rødt fôr. Bakgrunnen er ensfarget hvit, og personen har på seg en hvit skjorte med små sorte mønstre på mansjettene.
    Foto: Bilde av NordWood Themes på Unsplash
    New Masculinities in the Nordics1. juli 2024 - Pågående

    Prosjektet undersøker menns oppfatninger av likestillingstiltak og mangfoldspraksis på nordiske arbeidsplasser. Gjennom intervjuer utvikles innsikt som skal styrke opplæringsmateriell og fremme dialog. Målet er å skape mer inkluderende arbeidsplasser og øke menns engasjement i likestillingsarbeid. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med partnere fra Norge, Sverige, Danmark og Estland.

    Prosjektleder

    Ada Klubben

    Rådgiver

  • Mann som står på fjellet i dårlig vær. Han står med ryggen til kameraet.
    Foto: Karen Zhao / Unsplash
    miNORDitetsmenn: menn, migrasjon og mulighetsrommet6. mai 2024 - Pågående

    Vårt prosjekt har som mål å etablere en inkluderende arena for menn med innvandrerbakgrunn i vår region. Vi ønsker å legge grunnlaget for økt samfunnsdeltakelse blant menn ved å fokusere på sosialt samvær, nettverksbygging og støtte til mental helse.

    Prosjektleder

  • Bilde av en hånd som holder opp en glassbit som reflekterer personens øye.
    Foto: Vince Fleming / Unsplash
    Digital veileder - Stalking5. april 2024 - Pågående

    Denne veilederen er rettet mot enkeltpersoner som opplever stalking, personer som er bekymret for noen i en slik situasjon, fagpersoner som jobber med stalkingssaker, samt alle som ønsker en dypere forståelse av fenomenet. Målet med veilederen er å øke kunnskapen om stalking – hva det innebærer, hvem som rammes og hvordan, hvem er utøvere, og hvor man kan søke hjelp.

  • Hender som strekker seg mot hverandre. I bakgrunnen ser du blå himmel med litt skyer.
    Foto: Unsplash/@youssefnaddam
    Diskrimineringsveileder for funksjonshemmede1. januar 2024 - Pågående

    Vi skal lage en veileder som skal bevisstgjøre om at hets og diskriminering aldri er greit, at man ikke er alene, at man har rettigheter, og at det finnes hjelp å få. Og ikke minst: At det ikke er ens egen skyld. Målsetningene med prosjektet er å redusere negative helseeffekter av diskriminering og skape økt bevissthet om hatkriminalitet. 

    Prosjektleder

    Mari Aarbakke

    Seniorrådgiver