Viser 1 til 9 av 9 artikler.
- – Vi synes det er viktig at flest mulig har kunnskap om vold19.11.2024
Det er likestillingssenteret KUN (formelt Stiftelsen Kvinneuniversitetet Nord) som i samarbeid med Krisesenteret i Salten, Målselv kommune og Bardu kommune arrangerer fagdagen.
- Vi vil hjelpe publikum å hjelpe!3.9.2024
Visste du at mens 84 prosent av oss mener vi bør bry oss når vi ser noen plage andre, er det mye færre, bare 44 prosent, som faktisk gjør det?
- Nasjonal konferanse om vold og overgrep mot minoriteter17.6.2024
Sårbarhet og likeverdige tjenester. Nasjonal konferanse om vold og overgrep mot minoriteter.
- Ny rapport: Livet etter bo- og støttetilbudet til utsatte for tvangsekteskap, æresrelatert vold og negativ sosial kontroll24.11.2023
I denne rapporten ser vi på hvordan det går med tidligere beboere i bo- og støttetilbudet for personer utsatt for tvangsekteskap, æresrelatert vold og negativ sosial kontroll. Vi ser på overgangen til en selvstendig tilværelse, og hva som fremmer og hemmer et gunstig utfall for den enkelte.
- Sammendrag - Årsmelding 202210.3.2023
Årsmeldinga for 2022 viser bredden av virksomheten, både i arbeidet våre meget kompetente ansatte har utført, men også i form av et godt nettverk med våre samarbeidspartnere.
- Meeting for the SafeNet project in Heraklion, Crete1.11.2022
The Greek-Norwegian collaboration project “SAFE-NET: Creating a Safety Net for girls’ victims of Online Violence” (2021-2023) aims to create a security network to address online violence against women and girls.
- KUN turnerte Finnmark med fagdager om vold i nære relasjoner31.10.2022
Våre rådgivere Nertila Stringa og Marianne Gulli har turnert Finnmark med fagdager om vold i nære relasjoner. De har besøkt en rekke kommuner med gratistilbudet til kommunene. Alle kommunene tok imot tilbudet. Bortsett fra Karasjok, mens Kautokeino avlyste i siste liten.
- A new intervention to tackle cyber violence against girls1.8.2021
A new intervention to tackle cyber violence against girls and women has been launched, aiming at a sustainable and effective response by frontline professionals and their family members.
- "Hvem vil du være?" - Verktøy for dialog om negativ sosial kontroll15.12.2020
«Hvem vil du være? Grensene mellom positiv og negativ sosial kontroll» er et verktøy som består av tre filmer og en veileder til bruk av filmene. Utgangspunktet for filmene er en teaterforestilling basert på erfaringene til unge utsatt for negativ sosial kontroll. Veilederen inneholder refleksjonsøvelser og gir informasjon om rettigheter og muligheter.
Oppdatert 26.11.2024